AKILCI İLAÇ

15 Haziran 2023 tarihinde Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Akılcı İlaç İl Koordinatörlüğü koordinasyonunda Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Şehir Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleşen “Akılcı İlaç Kullanımı” eğitimi gerçekleştirilmiştir.  Eğitime Dekanımız Prof. Dr. İlhami ÇELİK, Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Betül AYCAN, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet ERŞAN, Kayseri Şehir Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat KOYUNCU, Kayseri Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Uğur Nuri AKIN, Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Umut KURAL, hastane yöneticileri, hekimlerimiz, eczacılarımız ve sağlık çalışanlarımız katılım sağlamıştır. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.