Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

Diz Osteoartritine Güncel Yaklaşımlar

Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı ve Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Başkanları Prof. Dr. Fırat Ozan ve Prof. Dr. Havva Talay Çalış'ın ortaklaşa düzenledikleri "Diz Osteoartritine Güncel Yaklaşımlar" sempozyumu Şehir Hastanesi Fizik Tedavi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Sempozyum SBÜ Kayseri Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İlhami Çelik, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Halil Kafadar, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çalış, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı'ndan Prof. Dr. Recep Aksu, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ökkeş Bilal, Konya Şehir Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı'ndan Doç. Dr. Fatih Doğar, davetli konuşmacılar Prof. Dr. Serap Tomruk Sütbeyaz, Doç. Dr. Erdal Uzun, Doç. Dr. İsa Cüce, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Altun, Başasistan Uzm. Dr. Ayşe Güç, Op. Dr. Koray Özdemir, Op. Dr. Kürşat Tuğrul Okur, Op. Dr. Mehmet Ekici, Op. Dr. Mehmet Cihat Gündoğdu, Uzm. Dr. Mehmet Köksal'ın yanı sıra ilimizdeki Özel Hastane temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.